Gyakori kérdések

Itt található minden olyan kérdés amelyet vendégeink, érdeklődőink tettek fel a szalonunkkal és a szolgáltatásinkkal kapcsolatban!
Természetesen további kérdéseivel forduljon bátran szalonunk munkatársaihoz!
 

1. Mindig szükséges bejelentkezni?
A bejelentkezés legtöbbször megkönnyíti a dolgunkat, hogy tudjunk számolni Önnel. Nyitvatartási időn belül sokszor van olyan szabad időpont amit az "utcáról beesve" is el lehet foglalni, de ez kiszámíthatatlan. Elkerülve így a várakozást, vagy az esetleges felesleges utazást minden esetben ajánljuk a bejelentkezést vendégeinknek.
2. Hétvégén is nyitva vannak?
Hétvégén legtöbbször nem vagyunk nyitva, havonta 1 szombaton szoktunk dolgozni, de persze különleges alkalmakkor (pl. esküvő) szoktunk kivételeket tenni.
Kérjük erről érdeklődjön telefonon!
3. Hol tudok parkolni?
Vendégeinknek az utcán van lehetőségük parkolni, de az sajnos a legtöbb időpontban fizetős! Erre figyeljenek oda, mert szigorúan büntetnek!
4. A bőrgyógyászhoz, illetve a kozmetikushoz is ezen a számon kell bejelentkezni?
Nem, ők a szalonunkon belül, de külön üzemelnek, így az egyszerűség kedvéért hozzájuk másik számon lehet bejelentkezni. Az elérhetőségükről a honlapjukon lehet érdeklődni.
Német Bőrgyógyász: www.koromgomba.com
Kozmetika: www.beautykozmetika.hu
5. Párommal egyszerre szeretnénk masszázsra menni, van erre lehetőség?
Jelenleg sajnos nincs. Mivel egy masszőrünk van, ezért egyszerre csak egy vendéget tud kezelni. Arra azonban van lehetőség, hogy közvetlenül egymás után kerüljenek sorra, vagy, hogy senkinek se kelljen várni, kombinálhatják a masszázst egy hozzá illő kezeléssel.
6. Rendeltem ajándékkártyát a barátnőmnek, mikor kapom meg?
Ha személyes átvétel mellett döntött, akkor a megrendelés visszaigazolását követően küldünk Önnek egy mintát, illetve megadunk pár időpontot amikor át lehet venni!
Ha a postai átvételt választotta, akkor pedig az ajándék árának befizetése után rögtön postázzuk.
Elérhetőségeink
1016 Budapest,
Aladár utca 15 - Zsolt utca 4 fszt. 3-4
+36 30 314 7586
+36 1 787 0380
Készítette: ELUX